Rotary & Lions Sudah Bertapak Di Kelantan Dan Terengganu




Sekadar memanjangkan tulisan bradokapak yang kuat imagenasinya mengkaji teori konspirasi hehehe


Rotary & Lions.

Tak ku sangka, di Kelantan dan Terengganu pun sudah bertapak beberapa bangunan Rotary dan Lions Club. Mujur lodge Freemason belum ditegakkan disana. Tinggal Perlis je, belum ada gambar orang upload lokasi2 Freemason punya geng kat sana....

Kalau Perlis pun ada... so sekarang dah semua negeri di Tanah Melayu bertapak freemason secara terang-terangan kecuali Kelantan dan Terengganu sahaja lagi yang belum dipacakkan lodge Freemasonry. Tp saya yakin di Kelantan tak lama lagi akan ada.....

Memandangkan tentera US pun rajin melawat Kelantan. Tak tahu lah kot dorang nak ziarah Tok Guru ke....
Yang pasti, Freemasonry adalah sebuah kelab untuk orang kaya-kaya dan berjawatan. Korang tak ada jawatan dan tak ada pengaruh, jangan harap boleh join. Sudah ada pengaruh, ada jawatan dan kaya, nak lagi kaya? Join lah freemason... sebuah jaringan sosial yang mana kelab2 seperti Rotary, Hillcrest, Lions berada dibawah kekuasaan mereka. Mengamalkan ritual2 Illuminati. Dan kesemua mereka ini tertakluk dibawah order The Knight of Templar.

Musuh paling berbahaya umat Islam, nyata tapi bersembunyi....

Merekalah yang merencanakan tipu daya ke atas umat Islam dimuka bumi ini. Merekalah yang telah menipu umat Islam dizaman Salahuddin Al-Ayubi dahulu kala. Merekalah yang telah mengawal kekuasaan Sungai Nil. Merekalah yang telah membunuh dan memburu para Ahli Bait. Merekalah yang telah menghalau kerajaan Ahli Bait dari Hijaz dan menggantikannya dengan Su'udiah. Merekalah yang mencipta empayar Bankster dan pemodal yahudi. Merekalah yang menguasai IMF dan World Bank. Merekalah yang telah mencipta pelbagai 'masyaikh palsu'. Merekalah yang mencipta doktrin menipu Islam. Merekalah yang telah menghantar 'bala tentera' mereka ke tanah Melayu. Merekalah yang telah merompak khazanah2 kita. Mereka jugalah yang sedang cuba menjajah kita buat kali ke-7.....!

Tetapi, kesemua jenayah mereka di atas, tidak dilakukan secara direct melainkan dengan proksi mereka...
Siapa proksi mereka?

Orang Islam itu sendiri....

....yang ada penyakit Wahn di dalam diri. Cintakan dunia takutkan mati.
Wal Iyazu Billah.

Moga kita diselamatkan daripada belenggu pemerintah dan penguasa yang menipu serta menggigit kita.
Salam dini hari... insyaALLAH malam ini ke majlis Syeikh Imran Hossein di S.Alam. Aku pun tak tau mana lokasinya, just follow org je ni...


-bradokapak-
Penganalisa Berita Semasa.
Freelance Internet Marketer.


2 comments:

Tak lama musnah bangunan rotary dan lion ditangan orang Kelantan..bukan saja musnah di kelantan malah juga di Pahang selangor, kl...tunggulah nanti.

Anonymous
11 April 2014 at 21:01 comment-delete

Aamiin hehe. Saja ungkit pasal Kelantan sbb TGNA yg pegang. Pdahal kat negeri lain blambak bangunan Freemason, semua wat senyap je. Sultan dot dot dot pun d katakan ahli freemason, org x kisah pun hehe.

Anonymous
12 April 2014 at 14:27 comment-delete

Post a Comment



Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ