Klik Sini Untuk Besarkan Ruangan ChatKehidupan Rakyat Syria Kini!!


Wajah2 kegembiraan mujahideen berjaya merampas dan memusnah kereta2 kebal milik tenetera syiah assad.


Apakah dosa bayi ini...?
Bayi ini adalah salah seorang mangsa serangan udara Russia di Syria.
Mereka memberi alasan datang ke Syria untuk memerangi pengganas.
Adakah bayi ini pengganas, wahai Putin? Wahai sekutu-sekutu Assad Laknatullah??Kaki yang hancur menjadi hujahnya dihadapan Allah di akhirat. Mujahideen Syria."Kami, Ikhwanul Muslimin Syria, menekankan bahawa pencerobohan terang-terangan ini terhadap negara dan rakyat kami meletakkan Rusia bersama Iran sebagai rakan kongsi rejim jenayah dalam pembunuhan orang-orang kami dan kehacuran negara kami," ujar Omar Mushaweh, pengarah pejabat maklumat IM Syria dalam sebuah pernyataan kepada Anadolu pada Isnin (5/10/2015)


Pemandangan Biasa di Syria. Inilah gambar anggota-anggota ''ISIS'' atau ''PENGGANAS'' yang sedang menunggu ketibaan bom untuk membunuh mereka.Serangan Laut Ke Darat Tentera Kuffar Rusia. Empat buah kapal perang armada laut tentera kuffar Rusia telah melepaskan 26 peluru berpandu balistik ke titik serangan di dalam Syria. Serangan berjarak 1,400km ini telah dilancarkan dari laut Caspian.

Disebalik serangan udara menggila tentera kuffar Rusia, Mujahideen masih berjaya menyerap serangan darat yang dilakukan oleh rejim Asaad dengan menghancurkan lebih 20 buah kereta kebal, kenderaan tentera serta membunuh puluhan musuh di medan bahagian utara Hama.
.
Rejim ada Rusia, Mujahideen ada Allah yang membantu. Anda sudah tentu tahu siapa pemenangnya.
TAKBIR YA SHABAB!!!Cluster Bomb dari Jet Pejuang Rusia tidak meletup di bumi barakah Syam,Syria.ALLAH SEBAIK-BAIK PELINDUNG. Peluru berpandu dari pesawat pejuang Rusia ditemui tidak meletup selepas mereka mengebom Homs.


Kira-kira 100,000 kanak-kanak dilahirkan sebagai pelarian sejak krisis di Syria.
Renunglah ujian dan nasib yang dihadapi oleh anak-anak kecil di Syria ini...
HASBUNALLAH WA NI'MAL WAKEEL....


0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ