Tolong Klik Connect Sapot Park Nick Plz..


Klik Sini Untuk Besarkan Ruangan Chat


(Biarkan Gambar Berbicara) Beautiful Bora-Bora Island


Bora Bora ialah sebuah pulau dalam  kumpulan Society Islands of French Polynesia,  Perancis dalam Lautan Pasifik. Pulau, yang kira-kira 230 kilometer (140 mi) dari barat laut Papeete, dikepung oleh sebuah lagun dan satu terumbu sawar. Dalam pusat pulau ialah sisa-sisa satu gunung mati yang mempunyai dua puncak iaitu Mount Pahia dan Mount Otemanu, titik tertinggi di 727 meter (2,385 kaki). Nama asal pulau dalam bahasa Tahitian mungkin lebih baik disebabkan sebagai Pora Pora, makna “First Born”; satu transkripsi awal ditemui dalam 18th- dan abad ke-19 akaun-akaun, ialah Bolabolla atau Bollabolla.

5 comments:

Post a Comment

Merajuk Dengan Nuffnang???


Salam 1 Malaysia


Cerita Aku jarang sekali menulis entry untuk anda baca. Cerita Aku hanya memaparkan gambar-gambar menarik 18SX atau apa saja yang agak pelik-pelik sedikit yang mampu bercerita mengikut tafsiran anda sendiri.

Baru sebentar tadi Cerita Aku singgah di blog Ini Kisah Tia - dan baca entry Merajuk Dengan Nuffy. Sebenarnya bukan  baru pertama kali ini Cerita Aku membaca kisah blogger yang merajuk dengan Nuffnang ni, sudah banyak kali Cerita Aku terbaca semasa blogwalking. Ramai yang merajuk, kata Nuffnang tidak adil dengan mereka. Nuffnang lambat tunaikan cash mereka. Nuffnang lambat kasi ceklah malah macam-macam lagi.

Entahlah ya...Pasal Nuffnang ni Cerita Aku memang zero. Hanya sekadar ada. Dalam erti kata lain, orang lain ada, Cerita Aku pun ada. Cuma satu saja pesan Cerita Aku, apa tujuan sebenarnya anda berblog? Apakah hanya semata-mata untuk Nuffnang? Jika itulah tujuan anda, percayalah anda akan gagal!! Jangan di harap duit orang....

6 comments:

Post a Comment

(Biarkan Gambar Berbicara) Megan Fox Honeymoon Photos

Megan Fox and Brian Austin Green Honeymoon Photos
 

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ