Tolong Klik Connect Sapot Park Nick Plz..


Klik Sini Untuk Besarkan Ruangan Chat


Skodeng Kim Kardashian Di Kolam Renang4 comments:

Post a Comment

LUKISAN MENARIK!!0 comments:

Post a Comment

Amazing Pencil Artwork0 comments:

Post a Comment

Anwar Bercuti Di Israel Dengan Private Jet?Anwar Ibrahim kini dipercayai sedang berada di Turki menerusi satu posting terakhir yang dibuat di blognya pada 21 Ogos 2014. (baca sini). Dalam posting tersebut, dimuat naik ucapan penuh Anwar Ibrahim dalam program Inaugural Session – International Ulema Conference, Istanbul pada 20 Ogos 2014. Namun selepas memberikan ucapan itu, ke manakah Anwar Ibrahim pergi?

Menurut posting yang dibuat oleh blog Masterdedah, Anwar Ibrahim didakwa telah pergi bercuti di Israel secara diam diam dengan menggunakan private jet. Benarkah dakwaan yang telah dibuat oleh blog itu?

Apakah benar beliau benar benar berada dan bercuti di Tel Aviv, Israel? Berikut adalah pendedahan yang dibuat oleh blog terbabit :

Besar kemungkinan Anwar dikatakan pergi ke Israel menerusi Tel Aviv menggunakan pesawat berikut :

1) ESB-IST by Turkish Airlines TA2175. Depart 21.00. Arrival 20.05

IST – TLV by Private Flight.

2) ESB – IST by Turkish Airlines TA2175. Depart 21.00. Arrival 20.05

3) IST – TLV by Turkish Airlines TA 2175. Depart 00.55. Arrival 0.305

and boarding to Mecca (Jeddah) from Tel Aviv, thru transit at Amman (AMM) with

4) TLV – AMM by Royal Jordanian RJ343. Depart 09.50. Arrival 12.05.

5) IST-ESB by Domestic flihgt TA2170. Depart 18.00. arrival 19.00

“Daripada data pesawat ini, dipercayai ada kemungkinan besar Anwar Ibrahim telah menghabiskan selama 6 jam di Tel Aviv, Israel antara jam 3.00 petang hingga jam 9.50 malam” menurut blog itu lagi.

Persoalannya, antara 21 Ogos hingga ke hari ini, 22 Ogos 2014, menerusi twitter akaun Anwar Ibrahim sendiri, beliau seolah olah macam tidak mahu follower twitternya dan rakyat sedar di mana sebenarnya beliau berada dalam tempoh itu.

Ketika berada Turki, Anwar kelihatan telah retweet satu posting beliau (Anwar) bergambar dengan Dr Ahmet Davutoglu, Perdana Menteri Turki yang baru menerusi twitter milik Azri Al Fateh, blogger mujahidsiswa.blogspot.com.

Selain daripada posting terbabit Anwar “tidak kelihatan sah” berada di Turki. Ke mana beliau pergi dan sebenarnya berada antara 21 Ogos dan 22 Ogos 2014 ?.Apakah beliau (Anwar) benar benar ke Israel untuk urusan dana? Seperti yang pernah didedahkan oleh UMNO Online, Anwar dikatakan mempunyai dana dan transaksi yang bernilai jutaan dolar dalam Israeli National Bank. Sesudah dua tahun, dakwaan itu masih belum lagi dinafikan oleh Anwar Ibrahim.Kita lihat pula apa intipati ucapan Anwar di Turki, seperti berikut :

“Israeli Defense Forces have unleashed their bombs and missiles on Gaza, destroying thousands of homes and displacing more than a quarter million Palestinians.

They even bombed mosques, schools and UN shelters.

It is therefore clear who the real terrorists are. It is clear who are the ones committing ethnic cleansing” Inaugural Session – International Ulema Conference, Istanbul 20 Ogos 2014. Anwar bercakap perkara ini di hadapan ulama ulama di Turki.

Anwar dengan keras sekali melabel tindakan Israel sebagai satu perbuatan etnic cleansing. Apakah bila berhadapan dengan pemimpin yang pro Zionis, Anwar akan mempertahankan kenyataan tersebut? Atau Anwar sudah dipanggil mengadap di Tel Aviv untuk memohon maaf?Anwar pernah membuat Apology Tour pada 20-24 Jun 2010. Anwar membuat Apology Tour itu kerana beliau telah gunakan istilah “pencerobohan Zionis”.

“Anwar yang berada di Washington buat beberapa hari minggu lalu, menghabiskan banyak masa cuba menjelaskan kepada kawan-kawan lama,(kebanyakan Yahudi) termasuk Howard Berman(Yahudi),

Pengerusi Jawatankuasa Hal Ehwal Luar dan beberapa orang pemimpin Yahudi. Beliau berkata beliau menyesal menggunakan istilah “pencerobohan Zionis” yang selalu digunakan oleh beberapa pemimpin seperti Mahmoud Ahmadinejad.

“Mengapa saya perlu menggunakannya jika ia mendatangkan salah faham?” katanya. “Saya perlu berhati-hati” dedah Jackson Diehl dari Washington Post (baca selanjutnya)

Kini empat tahun selepas itu, di manakah Anwar Ibrahim berada? Sudah tentu ketika Malaysia sedang berkabung untuk tragedi #MH17, Anwar juga mungkin tidak sampai hati hendak ke Tel Aviv untuk bercuti.

Selepas ini, sudah tentu Anwar Ibrahim akan memaklumkan di mana sebenarnya beliau berada dalam twitter atau posting terbaru di blognya. Namun Anwar Ibrahim perlu nyatakan dengan bukti yang kukuh beliau sebenarnya bukan berada di Tel Aviv pada 21 dan 22 Ogos 2014. Kita sama sama nantikan penafian dari Anwar Ibrahim.

Sumber: http://www.tv14.my/?p=6129

0 comments:

Post a Comment

Jurugambar Kantoi Pujuk Model Muslimah Buat Aksi Terlampau
Kami tahu terdapat ramai wanita di luar sana yang cukup berbangga andai dapat menjadi model.

Tapi dalam keterujaan tersebut silalah berhati-hati kerana sejak dulu lagi dah ramai perempuan yang terperangkap gara-gara keinginan mahu popular seperti ini.

Contoh lelaki berhidung belang yang mahu mengambil kesempatan dapat dilihat dalam print screen yang disiarkan ini.Berlagak konon juru gambar (entah betul entah tidak), lelaki ini meminta mangsa merakam gambar seksi lalu dihantar kepadanya.

Bagi menyembunyikan niat jahatnya dia berselindung di sebalik pujukan mahu mencari model muslimah dan wanita tersebut tidak perlu menanggalkan tudung.

Model muslimah kehapa kalau diminta bergambar persis pelakon lucah?

Jadi kepada kaum hawa di luar sana, berwaspadalah dan jangan terlalu teruja bila ada lelaki kononnya juru gambar menghampiri anda lalu menyatakan hasrat mahu menjadikan anda seorang model.

Silap-silap anda cuma bakal menjadi model lucah untuk tatapan dirinya yang sangap!Sumber: www.medialah.com

2 comments:

Post a Comment

Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ