NORA DANISH MENGAMUK DENGAN LEGO HOTEL JB








Sebut sahaja nama Nora Danish semua kenal, bahkan apa sahaja yang dilakukannya akan mendapat perhatian orang ramai dan yang paling terbaru, pelakon cantik manis ini dikatakan mengamuk di instagramnya.

Nora Danish menyatakan ketidakpuasan hatinya kepada pihak pengurusan Lego Hotel, Johor Bahru kerana ketidakcekapan mereka. Nora menerusi foto yang dimuat naik di laman Instagramnya pada 17 Ogos itu, Nak tahu apa ceritanya? Jom baca sampai habis.

I was at Lego Land with my family earlier today n decided to stay for a night at Lego Hotel, JB. The rooms? Mmg cantik. Tetapi paling teruk pernah saya pergi.










Here’s the story. My sister @danishnadya , my pregnant friend @zaremazainal and ned’s bodyguard @gg_brutale was stuck inside the lift for an hour!!!!

Dan selama setengah jam tiada siapa yg bgtaw kami. Selama 10 minutes my sister nadya yg berada dalam lift itu tekan button merah baru ada orang jawab.

Can u imagine??? They went for a break katanya dan tiada ganti yg jaga n monitor? Mereka kata dah banyak kali terjadi kes sebegini!

Perkara ini tidak boleh dibuat mainan kerana dibuatkan org didalam itu sesak nafas? Budak kecil? Orang tua? Dah la lift dia bising dgn lagu dan juga lampu berkelip.

Mmg pening la sesiapa yg stuck dalam lift, bila suruh hentikan lagu dan lampu kerana risau akan memeningkan my pregnant fren n my sister yg asthma itu, mereka kata tidak boleh.

Bodoh! Lego Hotel adalah Hotel paling bahaya dan paling teruk pernah saya pergi. Bayangkan kalau ada kebakaran mmg tiada siapa yg datang selamatkan. Semua lembab. #justsharing

Siapa tak nervous kalau tersangkut dalam lif? Pulak tu, bantuan pula lambat tiba dan katakanlah ada apa-apa kes kecemasan berlaku, sudah pasti keadaan akan menjadi lebih teruk lagi.

Fuh memang garang betul Nora Danish nie, pas nie pihak hotel perlu membaiki perkhidmatan mereka. Sebab ini akan membahayakan sesiapa yang datang ke hotel ini untuk bercuti.

Sumber : www.ohbulan.com


Walaubagaimana pun semoga komen salah seorang daripada peminat Nora ni dapat melegakan sedikit kemaharan Nora ya...Jangan hanya membuat hentaman secara membuta tuli tanpa membuat report yang sewajarnya. Setahu Ida Tunku Mahkota Brunei pun menginap di hotel yang sama juga tau pada akhir tahun lepas...






1 comments:

org kaya mcm tu la..huhu

18 August 2014 at 12:54 comment-delete

Post a Comment



Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ