TUDM DIFITNAH MEMINTA SEWA HELIKOPTER UNTUK PINDAHKAN PESAKIT DARI HOSPITAL




Diminta tidak menyebarkan fitnah. ATM atau TUDM tidak pernah meminta bayaran untuk menerbangkan pesakit dan mangsa banjir menaiki helikopter.


Untuk Pengetahuan ATM / TUDM tidak pernah minta bantuan atau sumbangan. Mereka bergadai nyawa siang dan malam tapi rakyat memperlekehkan mereka..







Ingatan kepada semua terutama diriku sendiri




Update terkini : Baru sebentar tadi admin masuk ke fb cik kak ni dan beliau sudah pun memohon maaf kerana katanya tersilap informasi... Rasanya kalau berita tak sahih janganlah cepat-cepat melatah dan laju jer jari nak update status... Kalau TUDM buat report kan naya!!








0 comments:

Post a Comment



Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ