AWAS UMAT ISLAM ! NAUGHTY NURI's RESTORAN BERASASKAN DAGING BABI



Admin terima msg ni di dalam wassap group



Reminder utk org Islam.... Telah dibuka Outlet yg ke 3 d KL yg menghidangkan daging babi secara terbuka..... Berhati2 lah jgn silap masuk NAUGHTY NURI's 😖😖
Pasti ramai yg tidak tahu dan tidak perasan ...disebabkan nama..NURI.. especially anak2 kita yg selalu ke Mall..YaAllah lindungi keturunan kami..dr segala tipu helah yg nyata dan yg trsembunyi....Amin


Jangan lah termasuk restoren naughty nuri's tu... admin dah search digoogle... semua makanannya berasaskan babi..... paling byk di indonesia... smpai org sana kata halal.



Dan skrg Ada diserata Malaysia. Di JB ada di Taman Pelangi. Gambar di atas adalah restoran di Sri Hartamas.

Bila admin google takde satu pun artikel yg kasi tau naughty nuri's ni haram atau non halal... Ya Allah jauhkan lah anak2 kita.

Admin membuat pertanyaan ke JAKIM... hanya ini sahaja jawapan yang mampu di beri oleh pihaknya..




0 comments:

Post a Comment



Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ