SILA HENTIKAN FITNAH PENYEBARAN GAMBAR LELAKI INI!!!!





Admin tolong sebarkan. Mesej ni dah merata tersebar sejak semalam. Siapalah punya kerja sebar benda benda macam ni.

Wallahualam...kongsi dari group lain berkenaan gmbar penipu. Sekiranya ia adalah penganaiyaan. Semoga fitnah tidak berterusan.

Salam,
Pasal the guy yg minta pjnjam duit tapi tak pernah bayar balik- i received this from a relative:

K.long, mesej ni fitnah. Jgn forward. Org ni geng riadah basikal kawan yi.
Ni mesej dari kawan tu:

[3/10, 9:50 PM] Steim: minta hentikan sebaran fitnah berkenaan dgn gambar lelaki yg kononnya menaiki myvi WRL936..
lelaki ini ialah Tn Hj Mansor Ibrahim, Head of Engineering kat O&G. duduk dekat bkt jelutong.

ada org telah membuat penganiayaan terhadap beliau dgn menyebarkan berita sebegini rupa.harap dapat hentikan penyebaran yg tiada kebenaran.

[3/10, 9:54 PM] Steim: kalau dah terhantar tu tolong past balik dan minta hentikan. seluruh keluarga dia menanggung malu skrg. tn hj ni kawan kayuhan basikal aku sbnrnya.sama2kah kita bantu beliau dari fitnah yg berleluasa

[3/10, 9:55 PM] Steim: tn hj ni anak bijak2....5 anak...2 kat mesir, 2 kat USM & 1 lg baru ambik spm baru ni...dapat 8A.....

Next time Tolong check sebelum hantar. Dosa kita berterusan sbb tolong sebar fitnah mcm ni. Astagfirullah.






0 comments:

Post a Comment



Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ