Proton Preve Kemalangan, Enjin Tercampak Keluar!!!

Proton Preve Kemalangan, Enjin Tercampak Keluar!!!

Kemalangan dipercayai berlaku di LPT Ajil dan drivernya seorang perempuan. Nasib baik tidak terjadi apa-apa kepada pemandunya...

Proton Preve Kemalangan, Enjin Tercampak Keluar!!!

Proton Preve Kemalangan, Enjin Tercampak Keluar!!!



9 comments:

tudiaaaa dadih sampai terkeluar enjin, memang sahih laaa pomen keta dia memang terror modified enjibn keta, powerfull, sampai enjin takmau dok dalam bonet ketaaa nak keluar racing sendiri nie isk isk isk sisk isk,

ikeaaaaa

iskandarx.com

Terselah ciri-ciri keselamatan proton preve. pintu masih boleh di buka dan pemandu selamat.serta ruangan penumpang masih kukuh

Anonymous
4 January 2014 at 21:08 comment-delete

Ciri2 keselamatan begini sangat sesuai melindungi pemandu. Selain enjin lebih elok jika tangki bahan api juga terpelanting dan terpisah jauh dari kereta. Malaysia boleh!

Anonymous
4 January 2014 at 21:59 comment-delete

ini teknologi yg ada pada Bmw5 series. Tak perlu hairan enjin tercampak....tengok saja hentakan dan impak yg berlaku bukan alang2 kereta boleh secure ruang penumpang mcm tu. Yg komen tak baca teknologi, dok hairan kenapa jadi mcm tu...study la buat search...apa ciri2 penarafan 5 star yg diberi tu orang kampung yg beri ke atau badan penarafan profesional yg tauliahkan. Kot ye pun benci negara sendiri...jgn sampai benda yg elok pun kita nampak tak elok.

Anonymous
5 January 2014 at 09:30 comment-delete

Kete langgar divider...terbalik beberapa kali...kelajuan dah tentu giler punya minah ni bawak sbb jalan tu clear dan lurus...kalau kena kereta lain.....entah macamana la agaknya....apapun ajal maut ditangan Allah. Manusia hanya cipta teknologi dan tawakkal selanjutnya. Teknologi adalah satu usaha sebelum bertawakkal kp Allah. Preve mempunyai teknologi keselamatan yg baik. Boleh beli lah sape2 yg ada duit.

Anonymous
5 January 2014 at 09:36 comment-delete

tahniah.....teknologi terbaik. Tak hairan kerana dianugerahkan 5star oleh badan penarafan ciri2 keselamatan antarabangsa Australia.

Anonymous
5 January 2014 at 09:41 comment-delete

mujur bukan Toyota atau Nissan.

Anonymous
5 January 2014 at 09:44 comment-delete

remuk teruk tu.. mujur driver dia ok..

5 January 2014 at 10:39 comment-delete

syukur alhamdulillah Allah selamatkn. Tahniah Proton, teknologi keselamatan Pereve memang 5 bintang. Sebelum aku beli Pereve 2012, aku sudah tahu teknologi tentang engine akan tercampak keluar, bila impact kuat dan selamat pemandu.pakai special mounting, nama dia aku tak ingat

Anonymous
6 January 2014 at 10:52 comment-delete

Post a Comment



Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ