Apa Yang Anda Tahu Tentang Inter Johor Firm (IJF)?




"Inter Johor Firm"

1) - Anda kenal I.J.F???
Mereka adalah penyokong bolasepak seperti anda juga cuma mereka ada cara dan identiti tersendiri. Cuma mungkin identiti yang menutup muka membuatkan anda takut dan bengang dengan mereka...tapi itu adalah cara hooligan bolasepak.mereka tidak mengganggu orang jika orang tak mulakan dahulu.

2) - Adakah semua masalah tempoh hari di SDM berpunca dari I.J.F???
Tiada bukti perlakuan dari mereka tak perlulah dijaja cerita hingga ke luar negara.adalah lebih elok kita perhatikan sahaja dari jauh jika kita tidak ada di SDM ketika itu. Hanya mereka yang ke sana sahaja tahu akan hal yang terjadi.

3) - Apa peranan I.J.F???
Mereka adalah tulang belakang bagi penyokong Johor semasa di away games...mereka akan cuba menjaga keselamatan penyokong Johor dari ditindas oleh pihak lawan.mereka menjaga nama Johor

4) - Sumbangan I.J.F
Anda lupa dengan tragedi di lumut??? lupa dengan tragedi di SDM tahun lepas??? nak admin paparkan gambar sekali??? hanya mereka yang ada pada waktu itu sahaja dapat menilai pengorbanan yang telah I.J.F lakukan...nilaikan sendiri Johorean..jangan asik nak menghentam saja.

Dicopy paste dari page SETIA JOHOR facebook


Nota: Serius, Ida pun baru tahu!!! Selama ni hanya tahu pasal JMF (JOHORE MILITARY FORCE) jer....


5 comments:

heheheh qila taktahu pape XD
hihihi thanks share ni kak ida!!!

9 February 2014 at 18:08 comment-delete

Macam rendam tak basah je bunyinya.

Anonymous
9 February 2014 at 22:12 comment-delete

macam bodoh bangang je

Anonymous
10 February 2014 at 16:10 comment-delete

mcm cover line je...

Anonymous
10 February 2014 at 18:35 comment-delete

Terbaek .. No one like us , we dont care !!

3 June 2014 at 22:09 comment-delete

Post a Comment



Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ