BERMINAT JADI PELAKON? INILAH PELUANG ANDA!



BERMINAT DALAM BIDANG LAKONAN..??

Astro Shaw sedang mencari pelakon pelakon bagi mengisi beberapa slot produksi yang bakal memulakan penggambaran tidak lama lagi. Sessi 'Casting / audition' yang akan dijalankan terbuka kepada semua peringkat pelakon samada pelakon baru, bakat bakat baru berpotensi, bakat baru yang mencari peluang, pelakon pelakon senior, pelakon sedang meningkat naik malah kepada pelakon bintang juga. Terbuka juga kepada semua ras dan gender.

Sila hantarkan butiran diri / profail beserta gambar kepada emel berikut:
astroshaw@astro.com.my


5 comments:

Salam # Income RM900 sehari "REGISTER PERCUMA" tiada
bayaran di kenakan (kalau anda rasa program ini satu penipuan,
ia tidak merugikan anda kerana anda tidak pun mengeluarkan
modal) tidak perlu cari orang dan tidak perlu jual barang. Anda
hanya perlu ada FACEBOOK / WHATSAPP / WECHAT termasuk
laman sosial yang lainya. Anda perlu open link di bawah ini dan
register. Anda terus dapat USD 25 x 3.4 = RM 85.00. Selepas itu
anda akan dapat link anda sendiri. Anda hanya copy ayat saya ini
dan post di laman sosial anda. Setiap orang yang buka link anda,
anda terus dapat USD 10 x 3.4 = RM 34.00. Sangat mudahkan ???
Anda boleh pilih cara pembayaran samada duit $$$ anda
dimasukkan ke akaun bank atau cek akan diposkan ke alamat
rumah anda. Jangan tunggu lagi. " REGISTER PERCUMA " sila
klik link di bawah ini dan isi maklumat anda. Belum cuba belum
tau dan tidak salahkan kalau mencuba
Sila la klik link ni
http://EachInvitePay.com/?share=1188

18 June 2014 at 15:56 comment-delete

tak minat... muka stok belakang tadbir je.. hee

18 June 2014 at 16:07 comment-delete

nice sharing

18 June 2014 at 18:32 comment-delete

Hehe..nak bercakap pun asyik tersasul je..

18 June 2014 at 20:11 comment-delete

hehehe xminat arrr jd artis syiok tgk artis dlm movie jer

18 June 2014 at 21:01 comment-delete

Post a Comment



Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ