Video Menunjukkan Messi Tidak Melayan Peminat Kecil

Tidak salah jika kita menghormati peminat walaupun dia hanyalah seorang kanak-kanak kecil. Sikap merendah diri adalah pekara yang paling mulia.

Sila perhatikan video ini betul-betul dimana kanak-kanak tersebut seakan-akan telah termalu dan beralih ke belakang.












Namun begitu  ada yang mendakwa bahawa Messi telah berpatah balik dan bersalam semula dengan kanak-kanak tersebut. Sebagai bukti mereka memberikan gambar ini. Tetapi menurut pengamatan Ida, ini adalah gambar kanak-kanak lain.





Ini adalah gambar kanak-kanak yang sebenar. Walau apapun anggaplah Si Messi ni tidak perasankan kanak-kanak tersebut... ya lah bukan senang hendak melayan semua orang kan?  



























2 comments:

ni sebab nak jaga imej la tu.. :P
tiba2 kluar gambar

18 June 2014 at 11:42 comment-delete

Salam # Income RM900 sehari "REGISTER PERCUMA" tiada
bayaran di kenakan (kalau anda rasa program ini satu penipuan,
ia tidak merugikan anda kerana anda tidak pun mengeluarkan
modal) tidak perlu cari orang dan tidak perlu jual barang. Anda
hanya perlu ada FACEBOOK / WHATSAPP / WECHAT termasuk
laman sosial yang lainya. Anda perlu open link di bawah ini dan
register. Anda terus dapat USD 25 x 3.4 = RM 85.00. Selepas itu
anda akan dapat link anda sendiri. Anda hanya copy ayat saya ini
dan post di laman sosial anda. Setiap orang yang buka link anda,
anda terus dapat USD 10 x 3.4 = RM 34.00. Sangat mudahkan ???
Anda boleh pilih cara pembayaran samada duit $$$ anda
dimasukkan ke akaun bank atau cek akan diposkan ke alamat
rumah anda. Jangan tunggu lagi. " REGISTER PERCUMA " sila
klik link di bawah ini dan isi maklumat anda. Belum cuba belum
tau dan tidak salahkan kalau mencuba
Sila la klik link ni
http://EachInvitePay.com/?share=1188

18 June 2014 at 11:52 comment-delete

Post a Comment



Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ