Tolong Klik Connect Sapot Park Nick Plz..


Klik Sini Untuk Besarkan Ruangan Chat


Gambar I Want To Kiss Dyana Sofya Mula Menjadi Viral Di Laman Sosial
Haha... Gambar intim Gadis Konterversi DAP Dyana Sofya bersama pasangannya Zairil Khir Johari mula mengambil tempat dan menjadi viral di laman sosial.  "SIAPA yang dapat membuat aksi gambar selfie cium mulut yang paling intim maka dikira sebagai pemenang" .. Hahaha.

Gambar mereka berdua "I Want To Kiss Dyana Sofya"  mula dibandingkan dengan gambar "I want to touch a Dog" serta menggambarkan yang mana satu lebih HARAM. Wah... nakal sungguh pengguna laman sosial sekarang.

Pada Ahad, 19 Oktober 2014, beberapa keping gambar panas pasangan pemimpin muda DAP iaitu Dyana Sofea bersama Zairil Khir Johari telah tersebar secara viral di laman sosial Facebook.

Dalam gambar tersebut, Dyana dan Zairil dilihat bercumbu mesra di satu lokasi yang tidak diketahui. Salah satu gambar itu menunjukkan mereka berdua bercium mulut di dalam sebuah kereta.Walaubagaimanapun jom baca penjelasan Dynana yang disiarkan dalam Sinar Harian bertarikh 19 Oktober 2014, di bawah...


Gambar intim: Dyana marah jadi mangsa diskriminasi
Wartawan Sinar Harian
October 19, 2014


SHAH ALAM - "Saya berasa marah tetapi saya tidak akan layan politik jahat macam ini," demikian kata bekas calon PRK Parlimen Teluk Intan, Dyana Sofya Mohd Daud kepada Sinar Online, hari ini.

Dyana Sofya menegaskan serangan peribadi ke atasnya kali ini adalah kerana beliau seorang wanita yang mudah dibuli seperti mana tuduhan ke atas beliau berpakaian bikini untuk ke parti ketika kempen pilihan raya lalu.

"Hal ini menjijikkan bagaimana mereka tetap menggunakan politik longkang terhadap pembangkang.


"Sebagai seorang wanita, saya sasaran yang mudah. Sebab saya wanita, saya dilihat sebagai mudah dibuli. Saya marah, tetapi saya tak nak layan politik jahat macam ini," katanya menerusi khidmat pesanan ringkas (SMS), hari ini.

Beliau berkata demikian mengulas penyebaran gambar miripnya dan juga Ahli Parlimen Bukit Bendara, Zairil Khir Johari menjadi viral tersebar melalui media sosial WhatsApp dan blog tempatan sejak pagi tadi.

Gambar intim sebanyak sembilan keping itu dalam posisi berpelukan dengan berpakaian secara formal dan santai di beberapa lokasi termasuk kereta dan kawasan umum.


0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ