Enggan Bayar Nasi Ayam Punca Wanita Bogel Di Petaling Street

VIDEO seorang wanita yang tampil separuh bogel dalam satu pergaduhan di Petaling Street baru-baru ini sememangnya mendapat perhatian umum.

Menurut seorang peniaga yang ingin dikenali sebagai Wong berkata pergaduhan itu berpunca daripada wanita itu tidak mahu membayar dua pinggan nasi ayam yang dimakannya.

Melalui sumber The Star, wanita itu menafikan yang dia makan di restoran itu selepas ditahan oleh pemiliknya.

“Namun wanita itu ditangkap memang berada disitu melalui rakaman CCTV restauran itu, dia mula menanggalkan bajunya kerana tidak mahu bayar,” kata Wong.

Menerusi rakaman video yang viral itu, wanita itu kedengaran berkata ‘Don’t do this to me, I pay you’ sebelum menanggalkan satu persatu pakaiannya.

Wanita yang pada mulanya dipercayai pelancong itu sebenarnya warga tempatan.

Identitinya sebagai warga tempatan terbukti selepas dia bertutur dalam Bahasa Melayu di dalam video itu. – MYNEWSHUB.CC
1 comments:

Hello, Saya Puan Sandra Ovia, wang pemberi pinjaman swasta, adakah anda dalam hutang? Anda memerlukan rangsangan kewangan? kami juga menyediakan pinjaman akhir tahun, pinjaman untuk christmas pakej, tahun baru, seorang sehingga bil anda, mengembangkan perniagaan anda dan juga untuk pengubahsuaian rumah anda. Saya memberi pinjaman kepada syarikat-syarikat tempatan, antarabangsa dan juga pada kadar faedah yang sangat rendah sebanyak 2%. Anda boleh menghubungi kami melalui E-mel: (sandraovialoanfirm@gmail.com)
Anda dipersilakan untuk syarikat pinjaman kami dan kami akan memberikan anda perkhidmatan yang terbaik kami.

22 December 2015 at 22:04 comment-delete

Post a CommentBlog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ