Tolong Klik Connect Sapot Park Nick Plz..


Klik Sini Untuk Besarkan Ruangan Chat


Warga Iran Ditahan Kerana Rakam Klip Video Lagu 'Happy'
Sekumpulan warga Iran yang rakam klip video lagu 'Happy' secara suka-suka ditangkap.

23/5/2014: SEKUMPULAN  warga Iran yang ditahan ketika melakukan penggambaran video untuk lagu Happy nyanyian Pharrell Williams telah dibebaskan dengan jaminan.

Seperti dilapor Tehran Suggest, salah seorang daripada kumpulan tersebut telah memuat naik status di gambar Instagramnya berkata: "Hi, saya kembali".

Dia dan rakan-rakannya telah ditahan pada Selasa lalu oleh pihak berkuasa kerana melakukan penggambaran klip video lucah dan menganggu kententeraman awam.

Video tersebut menunjukkan tiga lelaki dan tiga wanita menari di sekitar bandar Tehran. Dalam pada itu, penyanyi lagu tersebut, Pharrell Williams turut membantah penangkapan tersebut.

"Ia adalah sangat menyedihkan kerana mereka mambuat video tersebut dnegan tujuan untuk menyebarkan kegembiraan semata-mata," tulisnya di Facebook.

Sementara itu pengguna laman sosial telah menggunakan hashtag #freehappyiranians untuk memberikan tekanan kepada pihak berkuasa Iran.


Baca juga di sini:

Penderitaan Islam Sebenar Di Iran
1 comments:

teruk sangat ke rupa video mereka sampai kena tahan dengan pihak berkuasa??tapi memang lain negara, lain undang2 mereka...

Regards.
-Strider-

23 May 2014 at 17:04 comment-delete

Post a Comment

Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ