Tolong Klik Connect Sapot Park Nick Plz..


Klik Sini Untuk Besarkan Ruangan Chat


KURANG AJAR! WANITA MEMAKAI BAJU DENGAN TULISAN AYAT SUCI AL-QURANSeorang lelaki berbangsa arab mengamuk & memarahi seorang perempuan cina di pasaraya Hero Taman Dagang,Ampang kerana memakai baju dengan corak ayat-ayat Al Quran sebentar tadi.

Mohon Polis Diraja Malaysia ( Royal Malaysia Police )
 mengambil tindakan di atas gambar di bawah. Mohon juga kalian menyebarkan apa yang sedang terjadi, semoga menjadi pengajaran buat kita.

Kepada rakan-rakan bukan Islam yang lain, ketahuilah bahawa bagi kami umat Islam, ayat suci Al-Quran adalah dilarang sama sekali berada di tempat-tempat seperti lantai, bahkan mesti diletakkan di tempat tertinggi, apatah dipakaikan di badan.

- The Patriots -Nota : Akhirnya nanti wanita ini akan diberi keampunan dengan alasan : wa talak tahu... wa nampak cantik jadi wa buat baju maa. Cer kalau Si Kiki Kamarudin CDM25 berjela2 serta berbakul2 di sumpah seranah oleh bangsa melayu sendiri, dicari sampai ke lubang cacing... 

Ermmm apa nak buat kalau khalimah Allah sendiri pun mereka sanggup gadai... lepas ni akan ada pula fatwa yang membolehkan cara pemakaian wanita ini...wallahualam.2 comments:

Haihh..macam-macam perkara jadi sekarang ni..

19 July 2014 at 23:55 comment-delete

This comment has been removed by the author.

20 July 2014 at 12:50 comment-delete

Post a Comment

Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ