Tolong Klik Connect Sapot Park Nick Plz..


Klik Sini Untuk Besarkan Ruangan Chat


TERKINI!! ABBY ABADI NAFI DERA SUAMI DAN IA ADALAH CERITA REKAAN

ABBY ABADI NAFI  DERA SUAMI DAN IA ADALAH CERITA REKAANAbby Abadi telah menggunakan akaun Instagramnya untuk memberikan penjelasan mengenai dakwaan bekas suaminya, Farhan. Kalau anda terlepas pandang, Farhan telah membuat laporan polis yang menyatakan Abby telah mencederakan dirinya daripada segi fizikal dan mental. Malah Farhan turut berkongsi beberapa gambar bahagian badannya yang jelas menunjukkan kesan luka.


Menurut Farhan, laporan polis itu dilakukan sekiranya terdapat kesusahan dalam proses memohon penceraian dan sekiranya hakim memerlukan bukti. Namun Abby Abadi menerusi akaun Instagramnya membuat penjelasan panjang lebar mengenai kontroversi ini. Tulis Abby:-


ABBY ABADI NAFI  DERA SUAMI DAN IA ADALAH CERITA REKAAN

Diharap dengan penjelasan Abby Abadi ini, kita dapat mengetahui cerita daripada kedua-dua belah pihak. Kalau dengar sebelah pihak je memang berat sebelah dan tidak adil. Tak perlulah kita tahu pihak mana yang bercakap benar atau yang menokok nambah cerita. Yang itu biarlah Abby dan Farhan sahaja yang tahu. Kepada Abby dan Farhan, tabahlah menghadapi dugaan ini.


Sumber: wowberita.orgBaca juga di sini:0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ