Tolong Klik Connect Sapot Park Nick Plz..


Klik Sini Untuk Besarkan Ruangan Chat


Lelaki Gagal Masuk Ke Masjidil Haram Akibat Gemar Menonton Video Lucah

Gambar hiasanKisah Benar yang diceritakan oleh Dato Dr Harun Din

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, ini ada satu kisah yang boleh dijadikan renungan dan pengajaran kepada kita semua. Kisah di mana seorang lelaki gagal untuk masuk ke Masjidil Haram. Beberapa kali mencuba untuk memasuki Masjidil Haram tapi tetap sahaja tidak boleh.


Lelaki ini tidak sama pakej dengan saya, jadi saya tidak mengenali beliau. Apa yang berlaku kepada lelaki berkenaan ialah setiap kali dia hendak masuk ke masjidil haram, dia tiba-tiba menjadi panik seperti orang ketakutan.

Kemudian lelaki itu tergopoh-gapah ke luar semula daripada masjid dan tergesa-gesa pulang ke rumah tumpangannya.

Selepas kali pertama gagal, lelaki itu cuba sekali lagi tetapi apabila orang-orang dalam masjid memandang ke arahnya, dia terus berlari balik ke rumah tumpangannya.

Kejadian aneh itu berulang kali berlaku selama seminggu sehingga lelaki tadi tidak dapat sembahyang dalam Masjidil Haram.

Melihat keadaan yang sungguh aneh ini, seorang sahabat datang memberitahu saya dan minta supaya saya cuba ubati lelaki itu. Saya bersetuju tetapi tidak terus mengubati lelaki itu. Sebaliknya,saya cuba mendapat maklumat mengenainya terlebih dahulu.

Saya sengaja berbuat demikian kerana saya rasa mesti ada sesuatu kesalahan yang telah dibuatnya hingga menyebabkan dia jadi sedemikian rupa. Jadi saya suruhlah kawan saya selidiki dahulu latar belakang lelaki itu.

Kawan saya itu pun pergilah berjumpa semula dengan lelaki itu dan meminta dia ceritakan apakah sebenarnya yang telah berlaku. Mulanya lelaki tersebut malu hendak bercerita apakah sebenarnya yang telah berlaku tetapi selepas dipujuk akhirnya lelaki itu bersetuju.

Ceritanya agak memalukan tapi memberi banyak pengajaran. Sebenarnya, dia punyai hobi yang sangat memalukan. Filem lucah sudah menjadi makanan hariannya malah pada malam terakhir hendak bertolak ke Mekah pun dia sempat lagi menonton filem lucah.

Rupa-rupanya, lelaki itu memberitahu bahawa setiap kali dia hendak masuk ke masjidil haram, dia tiba-tiba nampak seorang perempuan yang dalam keadaan bogel menerkam ke arahnya atau seperti mencari-carinya.
Maka kerana takut kelakuan perempuan tadi akan memalukan dirinya, lelaki berkenaan lari.

Selepas mengetahui kedudukan sebenar, barulah saya mengubati lelaki tadi. Saya diberitakan, selepas itu barulah dia dapat masuk ke masjid, itupun cuma sampai ke pintu.

Sumber: www.nizarazu.comBaca juga di sini

Gambar PM Datuk Seri Najib Melawat Datuk Dr Haron Din Di IJN

Dato' Dr Harun Din Berjaya Tangkap Buaya Di Brunei

MH370: Datuk Dr Haron Din Tidak Menolak Sekiranya Pesawat Termasuk Ke Alam Ghaib

VIDEO: Dr. Haron Din Berkongsi Saat Melihat Wajah Rasulullah Dalam Mimpinya

DR.HARON DIN: Perkahwinan Antara Manusia Dengan Jin Memang Boleh Berlaku


3 comments:

Masyaallah..

13 April 2014 at 14:33 comment-delete

Buka sekadar video lucah, post kita pun kadang kita xsedar, ia sgtlah berunsur lucah..sedangkan kata2 ahli sufi, melhat maksiat itu memastikan hati/jiwa, apelagi menonton.. definasi memastikan hati/jiwa tu ialah hati makin jauh dgn Allah, hati merasa tidak gentar dgn neraka Allah..ia tidak rasa apa2,jiwanya kosong.. alangkan terkena api lighter sket pun kita xmampu, inikan pula neraka Allah.. itulah tanda2 mati hati manusia bila Allah dan Rasul tidak ditakuti dan dicintai..

Anonymous
13 April 2014 at 20:33 comment-delete

Silap..auto type.. *mematikan hati/jiwa

Anonymous
13 April 2014 at 20:35 comment-delete

Post a Comment

Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ