Video Gadis Bertudung Menari Dan Menunjukan Bahagian Melampau Di Internet




Tanpa perasaan malu dan pun segan silu, gadis bertudung ni menari dengan menunjukkan bahagian-bahgaian yg tak sepatupnya dilakukan oleh wanita muslim ataupun wanita bertudung. Inilah dunia akhir zaman yg mana wanita sudah hilang rasa malu untuk melakukan perkara-perkara yang dilarang dalam Islam.


Jom layannnnnnnnn




12 comments:

buat malu jer bertudung..huhu

14 April 2014 at 11:59 comment-delete

buang tabiat kot..huhu

14 April 2014 at 12:11 comment-delete

astaghfirullahal'azim TT_TT
hahaha gila dah kot haih

14 April 2014 at 12:32 comment-delete

Rasanya ni bukan gadis Malaysia..

14 April 2014 at 12:46 comment-delete

Rasanya ni bukan gadis Malaysia..

14 April 2014 at 12:46 comment-delete

malunya..rasa budak ni budak iran syiah

14 April 2014 at 16:51 comment-delete

Banyak yg kurang arif ttg IT yg mudah di copy secara tak disedari oleh pengguna. Mungkin dia brniat utk pribadi dia tp org lain amik kesempatan utk dedahkan kpd umum... Tp jika dia sengaja yg uploadkn sendiri... Dia tak paham bahwa "malu" itu sbhg dr iman. Hati2lah utk pringatan kpd sdr2 kaum wanita kita... Budaya IT dah digunakn utk merosak akhlak ummah dn senjata utk merangsang nafsu syahwat secara tersendiri trus kpd generasi2 muda secara terus tanpa pantauan. Budaya LGBT yg brlindung dibwh WHO yg disertakan dgn dana juga adalah salah satunya manakala hak asasi kononnya adalah tunjang kebebasan manusia. Agama kita melarang kesemuanya dn balasan akhirat adalh yg terbaik utk ummah...NYATA skali fitnah dah lama brmula utk rosakkn aqidah ummah... Trima kasih admin dgn pndedahan gini smoga ummah bangkit dn saling pesan brpesan, nasihat menasihati sesama kita...

15 April 2014 at 01:10 comment-delete

budak ini either performer depan webcam or dia sedang buat private show to someone yang ia kenal..nmpak mcm arabian nie jer minah nie..

Regards,
-Strider-

15 April 2014 at 10:31 comment-delete

mencelah..sesiapa sahaja boleh memakai tudung..

18 April 2014 at 15:36 comment-delete

Disuruh layan pula.... nak dicegah atau dilayan....? Ermm...

5 August 2014 at 17:55 comment-delete
21 August 2014 at 21:22 comment-delete
6 September 2014 at 15:49 comment-delete

Post a Comment



Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ