Rawatan Tulang Belakang No 1 DI DUNIA, PERCUMA HANYA DI CERAGEM


Rawatan Tulang Belakang No 1 DI DUNIA, PERCUMA HANYA DI CERAGEMPernah dengar CERAGEM? 

Ceragem merupakan Inovasi Transformasi Pintar iaitu Alat Urutan Berhaba Automatik No 1 di dunia!!

Pengenalan

Ceragem adalah syarikat Alat Urutan Tulang Belakang Berhaba pertama dan No 1 di dunia. Projektor dalamannya diperbuat daripada batu jed yang memancarkan Sinar Merah Jarak Jauh (FIR) serta mengurut titik tenaga pada tulang belakang agar aliran tenaga badan dapat diperbaiki lalu meningkatkan lagi tahap kesihatan pengguna secara menyeluruh. Prodak 100% milik Korea.Rawatan Tulang Belakang PERCUMA Di CERAGEM

Rawatan Tulang Belakang PERCUMA Di CERAGEM
Ceragem Master V3


Kenapa perlu guna Ceragem?

Ya Ceragem merupakan sebuah katil urutan pertama di dunia. Ceragem Master V3 dicipta dengan menggabungkan PRINSIP RAWATAN TIMUR dan RAWATAN ALTERNATIF (CHIROPRACTIC)

Ciri-ciri dan prinsip yang digunakan adalah seperti berikut:

1). MASSAGE
Urutan (Massage) Ceragem Master V3 sangat baik untuk otot, saraf dan tulang belakang. Urutan membantu melembutkan otot yang tegang, merangsang dan membebaskan saraf terhimpit juga memperbetulkan semula struktur tulang belakang.

2). ACUPRESSURE
Terapi Tekanan (Acupressure) Ceragem Master V3 memberi tekanan pada 135 titik chi (titik tenaga tubuh) yang berfungsi memberbaiki aliran tenaga dan melancarkan lagi pengaliran darah ke seluruh tubuh badan.

3). MOXIBUSTION
Terapi Haba (Moxibustion) Ceragem Master V3 membantu mengurangkan rasa sakit pada bahagian tubuh badan. Ia melembutkan otot dan melancarkan proses pembuangan toksin. Dengan itu menjadikan sendi tubuh badan lebih mudah untuk digerakkan.


CERAGEM MASTER V3 telah dibangunkan dengan ciri-ciri CANGGIH seperti berikut
1). PENGIMBAS TULANG BELAKANG & SPPC
  • Menganalisa Panjang & Lengkung Spinal
  • Menganalisa Titik Tenaga
  • Menganalisa Tekanan Tubuh
Ketika projektor dalaman bergerak di sepanjang badan dari kepala hingga ke pinggul, SPPC (Sistem Pergerakan Projektor Canggih) mengimbas dan menganalisa tulang belakang pengguna, kemudian secara automatik projektor dalaman akan menyelaraskan ketinggian/kontur projektor pengikut kesesuaian tubuh pengguna.

2). KAWALAN INTENSITI
  • Terdapat 6 peringkat penyelarasan intensiti (kekuatan) projektor dalaman. Pengguna boleh memilih kekuatan urutan yang diingini bermula Step 1 hingga Step 6.


3). PGOGRAM URUTAN TERCANGGIH
  • Bagi mendapat kesan urutan yang opima, terdapat 12 program urutan yang direka khas mengikut keperluan dan kondisi tubuh badan pengguna. Mod boleh dipilih mengikut citarasa anda.


4). TERAPI BUNYI
  • Dengan mendengar dendangan irama klasik dan bunyi-bunyian alam semulajadi, ia menenangkan mental dan fizikal pengguna.

5). REKAAN PINTAR
  • Rekaannya boleh dosorong tarik membentuk sofa serta memiliki pemegang khas pada projektor luaranMengikut tajuk RAWATAN PERCUMA? Betul ke?

BENAR! RAWATANNYA ADALAH PERCUMA

DATANG DAN RASAILAH KEHEBATANNYA...DIULANG... RAWATAN ADALAH PERCUMA!!

WAKTU OPERASI:

ISNIN - JUMAAT - 8.00 PAGI HINGGA 5.00 PETANG.
SABTU -                  8.00 PAGI HINGGA 1.00 PETANG
Tutup pada hari Ahad dan Cuti Umum.


KUNJUNGI SEGERA PUSAT CERAGEM DITEMPAT ANDA!!


KENAPA PERCUMA DAN DIMANA PUSAT CERAGEM DI TEMPAT ANDA NANTIKAN BAHAGIAN KEDUA. - KLIK SINI


0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ