AfterSexSelfie Jadi Kegilaan Terbaharu Di Internet Masa Kini!
Jika sebelum ini, trend bergambar selfie menjadi kegilaan di kalangan pengikut laman Instagram, terbaharu trend terbaharu pula dikesan apabila gambar dengan hashtag After Sex Selfie pula semakin mendapat sambutan di kalangan penggemar media sosial.

Menurut sumber, terdapat sebuah laman Facebook yang mempromosikan After Sex Selfie di mana mengumpulkan pelbagai gambar serta aksi menarik pasangan dari serata duina yang mengabadikan memori bersama selepas mengadakan hubungan seks.

Adakah budaya serta trend ini akan menular di kalangan masyarakat kita?Sebelum ini pun, gambar mesra pasangan selebriti Diana Danielle dan Farid Kamil dan Rozita Che Wan serta suami, Zain Saidin teruk dikritik peminat gara-gara ‘aksi’ terlampau mesra yang dikongsikan di laman Instagram, baru-baru ini.Mungkin perkara sebegini tidak menjadi isu kerana mereka merupakan pasangan suami isteri yang sah namun seperti mana yang diketahui adalah tidak manis untuk berbuat demikian.

Namun terpulang pada penilaian masing-masing, ada yang terbuka, ada juga yang tidak berapa sukakan pasangan yang terlalu menunjukkan ‘public displays of affection’ (PDA).


2 comments:

Nauzubillah..

15 May 2014 at 11:16 comment-delete

Sian kat Diana tu, dia kata mrk bgambar kat krusi, bukan katil hehehe. Owang lelaki ni dlm umah memang biasa x pakai baju kan.

15 May 2014 at 14:03 comment-delete

Post a CommentBlog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ