Tolong Klik Connect Sapot Park Nick Plz..


Klik Sini Untuk Besarkan Ruangan Chat


Dyana Sofya Dituduh Sebagai "Sleeping Agent" UMNO!!

Dyana Sofya Dituduh Sebagai "Sleeping Agent" UMNOBelum pun reda isu fitnah memakai bikini yang menggemparkan rakyat Malaysia, kini Dyana Sofya di tuduh sebagai Sleeping Agent UMNO pula...


Dipetik dari  christianunited4malaysia.blogspot.com

Saya mendapat berita bahawa Dyana Sofea yang merupakan PA kepada YB Lim Kit Siang akan bertanding di Parlimen Teluk Intan tidak lama lagi.

Tetapi ini merunsingkan kami kerana terdapat banyak berita yang mengatakan bahawa Dyana Sofea merupakan salah seorang "sleeping agent" UMNO yang diletakkan di dalam DAP. Adakah perkara ini benar? Sekiranya ia benar maka kita wajar mengambil tindakan.

Dyana Sofea merupakan seorang alumi UiTM Shah Alam adalah anak kepada salah seorang pemimpin UMNO Bahagian. Namun khabar angin yang mengatakan bahawa beliau adalah agen UMNO benar-benar menakutkan rakyat.

Kami juga berharap pihak UMNO dan Barisan Nasional menarik balik semua agen-agen yang ditempatkan di dalam Pakatan Rakyat. Perkara tidak beretika ini harus dihentikan dengan segera. Rakyat memerlukan Pakatan Rakyat sebagai pejuang keadilan dan demokrasi. Janganlah UMNO/BN mengotorkan perjuangan suci Pakatan Rakyat dengan taktik-taktik kotor mereka.

Anthony Ang Ker Soon
Selayang, Selangor.


Baca juga di sini:

Isu Berbikini, Dyana Sofya Tidak Gelabah
0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ