Tolong Klik Connect Sapot Park Nick Plz..


Klik Sini Untuk Besarkan Ruangan Chat


GEMPAR!! DOKTOR PAKAR SAHKAN PENGANTIN BARU MAUT TERTELAN AIR MANI!

Gambar HiasanFakta kes: keracunan
Status: baru berkahwin
Mngsa: wanita melayu

Seorang wanita yang berumur 29 tahun ditemui mati didalam bilik tidurnya semalam. Mengikut penduduk setaman, wanita itu baru sahaja melangsungkan perkahwinannya bersama seorang lelaki tua berumur 70 tahun, sehari sebelum dia meninggal dunia (kelmarin).

Menurut suaminyanya, arwah si mati tidak menunjukkan sebarang tanda-tanda ganjil yang mencurigakan sewaktu mereka mula masuk ke bilik tidur pada malam pertama dan menikmati malam pertama itu sebagaimana pasangan-pasangan lain. Dia berkata dia hanya menyedari kematian isterinya itu pada keesokan harinya (pada hari kedua perkawinannya bersama wanita itu) setelah isterinya tidak bangkit dari tidur sehingga ke tengahari.

Suaminya yang menyangka isterinya keletihan mula mengesyaki sesuatu apabila tubuh isterinya hanya kaku tidak bergerak apabila dia cuba mengejutkannya. 'Saya cepat-cepat panggil jiran dan ketua kampung', kata suami si mangsa itu lagi.

Menurut Doktor Arman dari Hospital Putra Jaya, yang melakukan bedah siasat sewaktu dihubungi semalam, berdasarkan kepada siasatan awal beliau mengatakan bahawa mangsa dikhuatiri telah terminum sesuatu yang beracun atau sesuatu yang telah tamat tempoh dan siasatan pihak polis pula telah mengesahkan yang simati telah terminum air mani yang telah luput tempohnya.

Sekian,
Nasihat PDRM kepada suma penduduk lelaki bujang... cepat-cepat kahwin sebelum expired date....!
hehehehehe kushuk korang baca ekk.. sakit hati ekk.. padan muka..


3 comments:

kahkahkah !!!!

16 May 2014 at 17:16 comment-delete

Huhuhuhu..

16 May 2014 at 19:03 comment-delete

Uiks dlm peti simpanan pun bole luput hehe

17 May 2014 at 08:02 comment-delete

Post a Comment

Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ