Tolong Klik Connect Sapot Park Nick Plz..


Klik Sini Untuk Besarkan Ruangan Chat


Yana Samsudin Dikritik Gara-Gara Gambar ‘Dukung’

Yana Samsudin Dikritik Gara-Gara Gambar ‘Dukung’GARA-GARA memuatnaik gambarnya sedang didukung oleh lelaki asing sewaktu menjalani penggambaran di luar negara, pelakon Yana Samsudin telah menerima pelbagai kritikan daripada para pengikutnya di Instagram.

Gambar itu disertakan dengan ‘caption’:

Alternatifnya , sbb tak boleh jalan akibat kaki dah bengkak.. Nasib baik ada #ALdin , dah dua hari dia je yg berangkut kita naik turun tangga tingkat 3 atau ke set shooting.. :,( nasib badan dia beso.. Shooting banyak Outdoor pulak tu.. Esok apa lah nasib .. #BendaDahNakJadi #khirr #VrelaBosne.”

Hal-hal yang dibangkitkan termasuklah bab dosa dan haram kerana membenarkan dirinya didukung jejaka itu.

Bagaimanapun, menerusi Harian Metro, Yana punya jawapannya sendiri mengenai kejadian itu:

“Mungkin mereka yang tentukan dosa saya. Gambar itu diambil ketika saya dalam keadaan darurat sebab kaki terseliuh dan tak boleh berjalan langsung. Nak tak nak kenalah (lelaki) yang kuat tolong saya.

“Kalau nak harapkan saya berjalan lambatlah jadinya. Kami pula kejar masa untuk lengkapkan jadual penggambaran. Saya tahu apa yang saya buat. Terima kasih kepada yang terlebih prihatin. Sedih pula bila jadi begini.”
Betul juga kata Yana itu. Kami perhatikan kebanyakan komen-komen pengguna Instagram adakalanya melampau sehingga menggunakan kata-kata kesat dan tidak beretika.

Rasanya Yana pun sudah jelaskan mengapa terpaksa menggunakan ‘khidmat dukung’ tersebut, bukannya saja hendak ‘menggedik’, tak gitu?

Yana Samsudin Dikritik Gara-Gara Gambar ‘Dukung’

Yana Samsudin Dikritik Gara-Gara Gambar ‘Dukung’
0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ