Tolong Klik Connect Sapot Park Nick Plz..


Klik Sini Untuk Besarkan Ruangan Chat


Trend Remaja Tukar Gambar Bogel Dalam WeChat

Trend Remaja Tukar Gambar Bogel Dalam WeChat
Gambar HiasanTrend Remaja Tukar Gambar Bogel Dalam WeChat – Heboh diperkatakan apabila remaja sering berkongsi gambar bogel mereka di dalam apps sosial Wechat. Perbualan mereka langsung tidak ditapis malah mengandungi perkara-perkara lucah.

Sepatutnya mereka menghabiskan masa menelaah pelajaran, tapi segelintir remaja perempuan bawah umur di negara ini lebih kemaruk bertukar-tukar gambar bogel sesama jantina menerusi telefon bimbit sebelum hubungan songsang mereka berakhir di ranjang.

Lebih membimbangkan, gejala tidak sihat itu membabitkan pelajar sekolah seawal usia 13 tahun dengan aplikasi telefon pintar seperti WeChat dan Line sebagai medan mencari pasangan songsang.

Mendedahkan perkara itu, seorang wanita mahu dikenali sebagai Mia, 25, berkata, dia dipelawa hampir 30 wanita,termasuk gadis bawah umur, yang berminat menjadikannya pasangan songsang selepas berhubung melalui WeChat.

“Saya pasti semua mereka lesbian. Walaupun baru dua hari berkenalan, mereka tanpa segan silu menghantar gambar bogel mereka kepada saya dan meminta saya menghantar gambar sama kepada mereka.

“Selepas itu ada yang ajak saya ke hotel untuk melakukan hubungan seks songsang,” katanya ketika ditemui Metro Ahad disini - myMetro Online


4 comments:

aduhai..bimbang pula jadinya...pemantauan ibu bapa amat perlu..

Anonymous
26 February 2014 at 14:37 comment-delete

pelik2 la org zaman skrg ni

26 February 2014 at 15:48 comment-delete

sudah kembali seperti ke zaman jahiliah.. janji itu pasti..

26 February 2014 at 20:06 comment-delete

Maaf. Admin pun xperlu la pamer gambar bogel sbgai gambar hiasan.

Anonymous
19 April 2014 at 22:58 comment-delete

Post a Comment

Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ