Tolong Klik Connect Sapot Park Nick Plz..


Klik Sini Untuk Besarkan Ruangan Chat


MISTERI #MH370 : LEBIH BANYAK PENGANALISIS DAN BOMOH MUNCUL

LEBIH BANYAK PENGANALISIS DAN BOMOH MUNCULRaja Bomoh Sedunia Nujum VIP Dakwa #MH370 'Tergantung'

))

Pengerusi Jawatankuasa Kerja Sekretariat Ulama Malaysia, Fathul Bari Mat Jahaya menggesa JAKIM memandang serius pembabitan bomoh itu dalam usaha mencari pesawat MAS MH370.

LEBIH BANYAK PENGANALISIS DAN BOMOH MUNCUL


Bomoh terbabit berpeluang muncul berulang kali di Balai Ketibaan KLIA dan mendapat liputan meluas media tanpa dihalang oleh pihak berkuasa Malaysia, sedangkan Mesyuarat Panel Kajian Aqidah pada tahun 2004 telah memutuskan kaedah rawatan Ibrahim bercanggah dengan aqidah Islam, dijalin unsur syirik, khurafat dan penipuan.

LEBIH BANYAK PENGANALISIS DAN BOMOH MUNCUL


Mujur Fathul bersuara di laman twitternya, jika tidak barangkali Ibrahim dan pembantunya akan terus berdayung di KLIA.


PUTRAJAYA - Pengerusi Jawatankuasa Kerja Sekretariat Ulama Malaysia (Ilmu), Fathul Bari Mat Jahaya menggesa Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) memandang serius pembabitan bomoh dalam usaha mencari pesawat MAS yang hilang sejak Sabtu lalu.

"Mohon Jakim memandang serius isu penglibatan bomoh-bomoh dalam mencari MH370 pelbagai versi.

LEBIH BANYAK PENGANALISIS DAN BOMOH MUNCULLEBIH BANYAK PENGANALISIS DAN BOMOH MUNCUL


"Ada tikar terbang zam-zam ala kazam, labu, kelapa, teropong, bubu dan sebagainya," katanya dalam akaun Twitternya, hari ini.

Sebelum ini, media melaporkan balai ketibaan Lapangan Terbang Antarabangsa (KLIA) gempar seketika dengan kemunculan seorang lelaki yang mendakwa sebagai 'Raja Bomoh Sedunia Nujum VIP' yang kononnya mampu membuat ramalan lokasi pesawat MAS penerbangan MH370 yang dilaporkan hilang.

Terbaru, KLIA lagi sekali digemparkan dengan penyebaran gambar dengan kehadiran sekumpulan tiga lelaki memakai sut lengkap untuk memulakan ritual mengesan pesawat tersebut.


Bersama kita perhatikan, adakah selepas JAKIM mengeluarkan kenyataan rasmi, adakah Ibrahim masih berani muncul di khalayak ramai? - Kredit Mazidul Akmal Sidik


Baca Juga Di sini

Kenyataan JAKIM Berkenaan Pengharaman Penggunaan Khidmat Bomoh Dalam Pencarian MH370


1 comments:

mcm xbtl jer bomoh nie..huhu

13 March 2014 at 11:13 comment-delete

Post a Comment

Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ