MISTERI KEHILANGAN PESAWAT MH370: TERSERLAH KEBODOHAN CHE'GU BARD


Asal dengar kapal selam..mereka ingat semua sama...adakah mereka tahu..Singapura mempunyai aset kapal selam pelbagai jenis terbanyak dan tercanggih di ASEAN??..

Kesian. Soalan sama macam kenapa basikal Roda 3 tidak masuk bertanding le tour de langkawi....? Kan basikal jugak.... cubalah jangan memalukan diri sendiri. Awak tu orang kenal.

Sama juga macam kenapa kereta proton saga BLM tidak boleh  masuk F1..sebab dia kereta juga... alahaiii

Macam mana nak hantar kapal selam perang. Singapura hantar submarine support-and-rescue vessel. Kalau tak tau, cuba google. Tengok apa perbezaannnya. Yang paling sedih, ada juga yang terikut-ikut dengan mentality cap ayam ni..Tuhan dah bagi akal untuk berfikir..tak bleh bezakan mana kapal selam untuk perang mana kapal selam untuk search and rescue.. so kalau tak tahu jangan lah memandai-mandai.


2 comments:

hmmm...macam2 yang timbul pasal ni..

9 March 2014 at 20:13 comment-delete

Moga semua selamat

10 March 2014 at 23:17 comment-delete

Post a Comment



Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ