Terkini : Bangkai MH370 Di Temui Di Bawah Laut Barat Songkhla Thailand? Bangkai MH370 Di Temui Di Bawah Laut Barat Songkhla Thailand

Timbul lah kau wahai MH370 supaya hilang segala spekulasi!!


Seorang pilot dari New York percaya beliau telah menemui bangkai pesawat MH370 Malaysia yang hilang di luar pantai Thailand setelah mencari beribu-ribu imej satelit dalam talian.

Michael Hoebel, 60, menghabiskan masa di kapal perikanan pukat tundanya mengkaji imej-imej yang disediakan kepada orang ramai di laman web TomNod.com ,dan dia percaya pada takdir yang ini adalah bangkai pesawat MH370 yang di cari.

 Bangkai MH370 Di Temui Di Bawah Laut Barat Songkhla Thailand


Itu lah reaksi dari juruterbang yang berasal dari Tonawanda itu, beliau amat terkejut apabila mendapati pesawat yang hilang dua bulan lalu kelihatan dalam satu bahagian di bawah air di luar pantai timur laut Malaysia iaitu di barat Songkhla di Thailand.

 Bangkai MH370 Di Temui Di Bawah Laut Barat Songkhla Thailand


Beliau memberitahu WIVB bahawa dia menggunakan skala di bahagian bawah peta di TomNod dan membandingkannya dengan ciri-ciri komputer pada laman web Boeing 'untuk menubuhkan bahawa warna putih itu di lihat sama dengan saiz pesawat tersebut .

Saya amat terkejut kerana saya tidak percaya saya akan menemui ini, katanya kepada saluran berita.

Dia menunjuk ke imej pada komputer kerana dia menjelaskan mengapa dia fikir itu adalah pesawat MH370 yang hilang.

 Bangkai MH370 Di Temui Di Bawah Laut Barat Songkhla Thailand


Beliau berkata bahawa beliau telah menghubungi NTSB dan FBI memberi tahu apa yang beliau telah jumpai, tetapi setakat ini mereka belum menghubunginya sebagai tindak balas.

Hujung minggu ini, Perdana Menteri Australia Tony Abbott berkata usaha carian permukaan laut bangkai pesawat MH370 tidak menemui sebarang petunjuk dipermukaan laut. Credit Daily Mail.

Sumber: kongsi2ceritaonline.blogspot.comBaca juga di sini


Gempar!! MH370 Dijumpai Di Teluk Benggala?
0 comments:

Post a CommentBlog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ