Terbaru: Nissan Memperkenalkan Cat Kenderaan Anti-Kotor!

Nissan Memperkenalkan Cat Kenderaan Anti-Kotor!


Berita Malang Buat Pengusaha Cuci Kereta, Nissan Perkenal Kenderaan Anti-Kotor!

Bagi pemilik kereta terutama yang bercat putih antara yang dikhuatiri adalah melalui jalan berlumpur kerana kotoran akan jelas kelihatan pada kenderaan.

Masalah itu nampaknya akan selesai dengan cat jenis baru yang diperkenalkan Nissan di mana air, minyak dan kotoran tidak dapat melekat pada permukaan.

Sudah tentu, inovasi ini bukan sahaja membuatkan kenderaan sentiasa nampak bersinar seperti baru malah dapat menjimatkan kos dan masa yang perlu diambil untuk mencuci kereta.

Berdasarkan siaran media dikeluarkan baru-baru ini, cat Ultra-Ever Dry yang dihasilkan oleh Nissan bersama UltraTech International ini dijangka akan membawa nafas baru pada rekaan kenderaan.

Pastinya, ini adalah berita baik buat pemandu kereta yang selalu malas mencuci kenderaan namun berita yang tidak sedap didengar oleh pengusaha car wash.


Jom saksikan video di bawah




3 comments:

Wah... Menarik ni

1 May 2014 at 11:19 comment-delete

wow best nyerrr..nak beli tukar lah cat mcm tu kalau ada..kalau boleh beli je nissan terus.ehehe

1 May 2014 at 14:20 comment-delete

Cat itu memang ada.. Satu liter US200.00 $Dollar US.

19 April 2016 at 01:34 comment-delete

Post a Comment



Blog Archive

google-site-verification=UIIQk8hKReg9aDe9WrgxXxVavyJYB0E6JwZuqmRWhYQ